söndag, oktober 03, 2010

Strålande Söndag !
Det var otroligt stelt i morse och det tog en stund och lite Ibumetin innan ryggsmärtan lagt sig något och det gick att röra sig. Idag hade vi tänkt att åka till Decathlon för att handla lite vinterkläder och Inlines till Jasper. Men innan Decathlon så stannade vi till utanför Ikea så att Jennie kunde springa in och fixa lite presentpapper, Ja vi har faktiskt inte hittat detta någon annanstans !? När alla ärenden var klara åkte vi tillbaka till Shunyi District och eftersom vi passerat den magiska lunchtiden var barnen på strålande humör. Det fick bli ett stopp på McD för att höja blodsocker och dämpa magsuget illa kvickt. Efteråt tog vi en sväng bort till Giant för att spana in det nya utbudet innan vi till slut var tillbaka på 321 igen. Lite städning, Kaffe och en promenad i det fina höstvädret innan det började dra ihop sig för kvällsmål. Detta intogs på Little Italy tillsammans med familjen Hellberg och Emil. En mycket trevlig måltid må vi säga ! 20:30 var det så dax igen för en ny omgång av min egen "Mr Miagy". Idag var det otroligt ömt efter gårdagens behandling så det koncentrerades på närliggande områden en bra stund innan han rockar loss med Koppor, Akupunktur och El-stimulans samtidigt - En något nervös upplevelse !
Ett stopp på bensinmacken för lite påfyllning. - Så det är här alla Taxi bilar står ??
Barnen lekte lite utanför Ikea när vi väntade på Jennie
Hmm, arbetare som står på samma betong balkong de just håller på att bila ner ?? En något överlastad lastbil är vardagsmat här i Beijing, vadå restriktioner ?
Någon som behöver en Ayi ?
Ett glatt gäng käkar Pizza och Pasta på Little Italy !

1 kommentar:

Åsa i Oslo sa...

Ser väldigt trevligt ut! Här i Oslo har vi haft en riktig höstdag med blåst och regn idag! Jag har suttit inne och jobbat med min "blogg-bok".

Hoppas ryggen blir bra snabbt!! Ha en bra vecka hela familjen!!
Kram från Åsa

Site Meter