lördag, oktober 09, 2010

Överraska Faster Marie på flygplatsen !
Idag skulle min syster Marie anlända för att tillbringa 1 dygn i Beijing. Vi hade redan bestämt att vi skulle träffas på Radisson Blu för frukost på Söndagen, men vi tänkte att vi kunde överraska henne redan på flygplatsen och förhoppningsvis få lite extra tid med henne genom att skjutsa henne till Hotellet. Klockan 11:55 landar SAS från Köpenhamn enligt utsatt tidtabell och att man då tidigast kommer ut ur dörrarna 12:30. Därför tänkte vi att vi kunde lyxa till oss med en lunch på flygplatsen, här finns ju nämligen Burger King !!!!
Redan när vi anlände till flygplatsen såg vi att utsatt landning tidigare lagts något, 11:43, så vi skyndade upp för att hinna med varsin Whopper. Alla njöt i tystnad till den goda hamburgaren tills Jennie började bli nojjig och nervös inför att missa henne. Med läsk och pommes i handen sprang vi ner till ankomsthallen för att hälsa Faster välkommen till Beijing. Efter en stunds väntan klev då Faster äntligen ut ur dörrarna så att kramkalaset kunde börja. Tyvärr var det väldigt stressigt för SAS parsonalen som Marie följde med och till barnens stora besvikelse fick vi inte köra henne till hotellet.
Något ledsna begav vi oss därför hemåt till River Garden igen och väl där började barnen genast leka med sina kamrater i området. Jennie traskade en rejäl runda medan jag delvis passade barnen och delvis ordnade med dagens middag från havet. Efter en god middag avslutade vi dagen med Vin, samtal och mys i vänners bekantskap.

Inga kommentarer:

Site Meter