söndag, oktober 10, 2010

Frukost med Faster på Radisson Blu !
Idag sov vi något längre än normalt så det blev lite stressigt att hinna med innan vi skulle bege oss till Radisson Blu för att möta upp Faster Marie och avnjuta en Brunch med henne. Barnen ritade varsin teckning till sin Faster och de är ju viktigt med alla detaljer så vi kom iväg något sent. Med lokalsinne som man har så gick det lätt att hitta hotellet och som tur är inga problem med parkering heller.
Det var som vanligt lika spännande med hotell frukost för killarna som glatt plockade på sig allt möjligt medan vi ömsom pratade och ömsom tuggade !
Efter den goda Brunchen hann vi med en kort promenad runt hotellet och mässhallarna innan vi kramades igen och fick säga hejdå för denna gången. Dock så hoppades både Julius och Jasper att Faster inte skulle komma med planet hem så att de kunde få ha henne en natt i sitt hus !
Efter att vi sagt hejdå åkte vi än en gång mot HongQiao för att hämta upp lite beställda saker. Dock så hade vi mindre koll på hur man kommer på Airport Express Way i rätt riktning, så efter att ha kört i Sanyan Bridge korsningen 4 gånger utan att lyckas komma upp på AEW åt rätt håll svängde jag djärvt på Jingmi Highway och lät magkänslan bestämma. Den tog oss dock inte så långt och snart var vi ute och irrade på vägar som vi normalt inte åker på till HongQiao. Men naturligtvis har man ju Google Maps i telefonen och med hjälp av denna itererade vi oss framåt och lyckades till sist hitta en väg vi kände igen.
Klockan 16:15 satte vi oss åter i bilen efter en stunds shopping och ätande för att återvända hem. Det i tre dagar efterlängtade regnet hade nu börjat och det blev en lång, långsam färd hemåt med väldigt dålig sikt. Men än en gång lyckades den fantastiske chauffören, Mig själv, ta mig och familjen hem i säkert förvar. Dock var det bara för Julius att kränga på Hockey utrustning för en träning med Coach Shan på The Ice Zon.

1 kommentar:

ted lindberg sa...

Vi förstår att det var mycket stress men vad skall man inte hinna med på 36 timmar. Kul iallafall att Ni fick träffa Marie. Jag är nöjd med mina glasögon, lite finjustering med skalmarna behövs men det går ju att fixa. Här hemma har vi haft en underbar höst med klart och fint väder, men naturligtvis inte när jag skulle spela golftävling, då låg dimman tät som i Lützen. Kramar till alla Eva&Ted

Site Meter