lördag, september 11, 2010

Strålande, strålande Lördag !
Bilderna från Lördagen talar egentligen för sig själv. Dagen började klockan 06:15 med snabb påklädning av jogging utrustning och 06:27 började träningspasset. Det var en ljuvlig morgon med knallblå himmel, hyfsat folktomt och lagom temperatur. 80 minuter senare (16km)var det dax att inta en välbehövlig dusch och frukost innan det var Jennies tur att vara lite flitig.

Klockan 09:45 hade vi bestämt med Hugo, Max och David. De skulle nämligen testa att köra cross. Så efter en hel del förberedelser bar det iväg med ett snabb stopp på Star Bucks.

Barnen körde så det rykte och tills svetten forsade av dem. Max och Hugo tyckte det var väldigt roligt och medan två barn körde så stod de andra två barnen och hejade glatt på dem som körde. Klockan 11:45 packade vi in oss i bilen igen och begav oss hemåt för lite nygräddade pannkakor.
Nu hade temperaturen stigit till närmare 30 grader och då har man i princip två val, antingen får man stanna inne i AC:n eller så beger man sig till poolen. Naturligtvis var det poolen som hägrade och ovanligtvis var det faktiskt ganska tomt i poolområdet. Här solades det och badades i 3 timmar (Även ett par kalla goda öl slank ner) innan det var dax att ge sig av hemåt.

På kvällen var det lite fest hos några Vivvi, Peter och Linus i området. Det var massor av god mat och dryck i trevligt umgänge och dessutom bjöd även kvällen på strålande väder och temperaturer. Detta gjorde att vi kunde sitta ute i den mysiga trädgården hela kvällen. Super tack för en alldeles utomordentligt mysig dag !!!

3 kommentarer:

Åsa i Oslo sa...

Sååå skönt det ser ut!! Önskar att jag också kunde gå i klänning och sandaler eller ligga vid poolen!! Här öser regnet ner utanför fönstret! Jag ska precis åka till goda vänner och berätta om Beijing och Shanghai och ge tips! De ska resa dit i oktober och vill ha många goda råd, och det har man ju!! =)
Ha en bra vecka och som vanligt, tack för kul läsning!
Kram Åsa

Ditte sa...

Låter som en bra och aktiv dag!
Även här är det hyfsat höstväder med sol och +20. Inte illa för att vara snart mitten av september.Men något poolväder är det inte, men sandaler och klänning går bra. En kofta kan vara bra att ha med ut.
Ha en bra vecka allihop!
Kramar och hälsningar
Kommer i oktober!

ted lindberg sa...

Hej så vi längtar det känns konstigt att packa så lite & lätt som möjligt men ok då blir det mer plats för korv! Badbyxor/baddräkt kommer med:
Eva&Ted

Site Meter