lördag, september 18, 2010

Lördag på Pärlan !
Efter ett intensivt intervall pass på morgonen, idag inomhus eftersom det regnade, så var det frukost på schemat och sedan avfärd till Pearl Market. Eftersom vi redan härjat här två helger sedan vi kom tillbaka efter sommaren lämnade vi barnen hemma med Jennie.
Det var mycket som skulle hinnas så det gällde att vara effektiv och beta av efter hand, men ett foto utanför byggnaden kunde vi kosta på oss innan vi gick till Jenny och Kevin för att fixa en klocka.
Så efter en hel dels handlande började det kurra fruktansvärt i magen och vi var tvungna att söka oss ut ur marknaden för lite god Kina mat. Och ni som följer bloggen borde vid detta laget veta var man äter bäst Kinamat vid Pearl Market jag kan höra alla sjunga namnet i kör --Brown Door--!!!! Här ser ni dessutom hur restaurangen ser ut på utsidan.
Efter en heldags shopping kom vi hem och slappnade av med lite kaffe, lekte lite med grabbarna innan vi promenerade bort till barnens favorit restaurang nummer ett, Blue Frog !!! Burgare, Mojito och Long Island Ice Tea så var man riktigt nöjd med dagen.

Inga kommentarer:

Site Meter