söndag, september 19, 2010

Inte en lugn stund !
Jaha, då sitter man här vid datorn igen och försöker få till en representativ bild av vår helg till alla som följer vår blogg. Idag är det extra svårt att välja ut de bästa foton, men ni får hålla tillgodo med dessa. Dagen började med en snabb cykeltur till Tyska bageriet för lite nybakade bullar. Efter en lugn och härlig frukost började vi förbereda för avfärd till teknikbanan för lite motorcross med Farmor och Farfar. På vägen stannade vi till på Subway för att köpa med lite baguetter som lunch ute i det fria. Vi spenderade några timmar nere vid kanalen och förrutom motorcykel körning blev det lite sightseeing bland de lokala böndernas handgjorda fält. Innan vi hann köra färdigt hade ett bröllopspar anlänt med ett gäng fotografer. Och på vägen tillbaka insåg vi att det nog var en bra helg att gifta sig då vi på en sträcka av 2Km passerade 10-12 bröllopspar som fotograferades ute i det fria.
Under tiden hade vädret bara blivit varmare och varmare och när vi återvänt till RG ville Jasper och Farfar gå och bada. Jag hängde med Jasper och Ted till poolen medan Mamma och Mormor stannade hemma med Julius.
Efter bad och lek dök Lisen, Max och Hugo upp för att fira Max födelsedag. Eftersom David varit tvungen att åka till Shanghai och vara borta på Max födelsedag så tyckte vi att de kunde komma till oss och fira. Max favorit rätt är Lax, så det var kocken Mattias som skulle tillrätta den bästa laxen i stan som en perfekt present.
Mellan huvudrätt och dessert skulle Julius anta sin första privat lektion i Ishockey. Detta gjorde han med stor publik iförd en Pittspurg Penguins "Crosby" jersey och ett stor leende på läpparna. Efter ishockeyn blev det glass med godis, bär och såser som en avslutning på Max födelsedag och en god helg.
När barnen lagt sig gick jag och pappa bort till Pinnacle Plaza för lite fotmassage och pedikyr. En mycket angenäm avslutning på en händelserik dag.

Julius får 1h privat träning av Coach Shan !
1 av många bröllops plåtningar läggs kanalen
Trött farmare tar sig en lur, men är inte fötterna lite väl skitiga ?

Här firar vi Max Hellbergs födelsedag med Lax a la Mattias

1 kommentar:

Åsa i Oslo sa...

Låter som en bra helg!! ..som vanligt! och som vanligt lika kul att läsa vad ni har för er!!

Angående bröllopen så var det kanske bra fotoväder i helgen?? För jag fick veta när jag bodde i Beijing att oftast fotas man INTE samma dag som man gifter sig.. Man spara pengar till en bra fotograf och det kan ibland ta flera år...Man lånar ofta bröllopskläder av fotografen och så tar man bilderna när det är bra väder! Helt konstigt men så är det visst...
Ha en bra vecka!!
Kram Åsa

Site Meter