lördag, september 25, 2010

Panjiayuan Market, Coldstone och Cellar Lounge !
Idag ville barnen besöka Panjiayuan market, så det var bara att försöka övertala Farmor och Farfar att följa med för ett nytt "halv turist" ställe i Beijing. Panjiayuan Market är en väldigt stor antik marknad utomhus i Chongwen där man kan hitta allt möjligt. Julius var på riktigt pruthumör, men Kineserna bara skakade på huvudet !

Efter några timmar begav vi oss med väldigt trötta huvuden (det är nämligen ett jävla tjatter överallt) för att leta upp chaffis vid den västra entrén. På vägen hem beslutade vi oss till barnens stora förtjusning för att ta en fika på Coldstone. Idag blev det en Mud Die Mujo för mig med förtrollande kaffe smak. Efter fikan begav sig barnen ut för att leka och vi sysselsatte oss med diverse aktiviteter innan jag och Mamma och Pappa skulle gå till Celllar Lounge för lite vinprovning.
Idag var det inte många som var sugna på vinprovning så jag och mina föräldrar hade full uppmärksamhet från Australiensaren som höll i vinprovningen. Vi fick prova en rejäl dos av 5 olika viner från Australien och kunde fråga ut honom rejält om varje vin och druva. 2 timmar senare gick vi hem rejält nöjda och anslöt till Jennie och barnen för att avnjuta en vällagad Tortellini gratäng !

1 kommentar:

Ditte sa...

Vinprovning låter väldigt trevligt!
Fortsätt att njuta av ledigheten!
Kramar och hälsningar

Site Meter