torsdag, september 23, 2010

Ännu en underbar höstdag i Beijing !
Idag vaknade vi upp till ännu en underbar höstdag i Beijing. Morgonen bjöd på en måttlig temperatur av 12-15 grader och kristall klar himmel, så att ge sig ut på en morgon promenad var helt enkelt ett måste. Men en morgon promenad räcker inte för att tillgodo se sig av denna gudomliga dag utan alla tog ett gemensamt beslut på att denna dag måste spenderas ute i det fria. Farmor och Farfar har bara besökt Lido Side Park via denna blogg och ville gärna se och uppleva denna park i verkligheten, så efter att ha packat lite fika Inlines, skydd och Snakeboard bar det iväg. Det fick bli ett snabbt ärende på Lido Place(Byte av Transformers figurer) och lite sko inhandling på Lido Market innan en Italiens lunch måltid.

Eftersom barnen bestämde idag fick det naturligtvis bli lunch på Annies. Det blev en mixad kompott av Pizza och Pasta, eller rättare sagt 3-3 i detta spännande Derby !
Mätta och belåtna riktade vi in kursen mot Lido Sidepark (mitt emot Rosedale Hotel) för att njuta av den varma eftermiddagssolen. Det blev som vanligt lite karuseller innan vi fortsatte mot "Inlines banan" för att åka runt bland Kineser till klassisk Kina Pop.
När vi åter satt ner fötter i River Garden dröjde det inte länge förrän kompisar stod och ringde på dörren. Farmor och Farfar begav sig till en Driving Ranch och jag skulle på Lotusblomma jakt utanför Yosemite Compound. Tyvärr hade alla blommor redan blommat klart så det blev bara lite vardagsfoto för att hjälpa minnet på traven när vi återvänt till Sverige igen. Naturligtvis är den Mobila Cykel Doktorn ett måste att pryda foto albumet med !

Inga kommentarer:

Site Meter