söndag, mars 21, 2010

Söndagsutflykt !
Idag var det vår i luften och det fina väder som dragit in efter sandstormen igår på förmiddagen låg tacksamt kvar över Beijing. Efter en god frukost och en del kämpande med läxa så tog vi bilen och körde mot Sanlitun.
Vi parkerade bilen på Yashow parkeringen och började sedan gå ganska planlöst runt i området. Som vanligt är det liv och rörelse överallt och det var otroligt skönt med denna plötsliga vår värme. Efter en stund var barnen hungriga och ville gärna äta på Bite a Pitta vilket varken jag eller Jennie sa nej till.


Mätta och belåtna lämnade vi restaurangen och fortsatte att bara gå runt i området för att titta på byggnader, folk och Kineser. Jennie hade förstås något ärende inne på Yashow så hon knallade dit medan vi killar tog trapporna upp för att se "The Village" från ovan. Naturligtvis blev det ett besök i Apple Store innan Jennie ringde och sa att hon var klar.
Som avslutning på denna Sanlitun dag beställde vi lite glass på Coldstone och njöt av dessa utanför i den värmande solen.

När vi kom hem sprang barnen genast ut för att leka med kompisar. Jag och Jennie promenerade bort till Pinnacle Plaza för att hämta mina färdigsydda skjortor och för att handla några ingredienser till kvällens Carbonara ! Efter middagen passade vi på att nyttja det sista utav dagen och medan Jennie promenerade övade jag, Julius och Jasper med våra Diablos.

1 kommentar:

ted lindberg sa...

Hej, jag ser till min glädje att Ni har hittat mitt blåa hus, även här har våren kommit så nu väntar jag bara på att greenerna blir gröna och kalvarna släpps ut på greenbete! Många kramar
Eva&Ted

Site Meter