söndag, mars 07, 2010

Ett besök på lampmarknaden !
Idag åkte jag och David till lampmarknaden för att se om vi kunde hitta några fräscha lampor att dekorera sitt hus med. Jag hade redan spanat in en lampa jag ville ha, men när vi väl kommit dit och letat efter butiken i 30min så visade sig att just den butiken var stängd för renovation. Mao var det bara att traska runt i någon av de gigantiska byggnaderna och leta i butik efter butik efter något kul.
Efter en del olika butiker med, bling bling lampor, kinesiska lampor, design lampor, porslin lampor mm så lyckades jag hitta min genre !!! Jag tror jag byter ut alla mina lampor med detta designspråk !!! Jag själv tror ju inte att designern kommer att få Nobels fredspris åtminstone !?

Eller skall jag kanske satsa på lite kristall lampor istället ? Vi sprang på en Swarovski kristall lampbutik som hade lite lampor i olika storlekar. Nedan ser ni en 36kg tung lampa med märkta kristaller för endast 488 000RMB
Till slut lyckades vi hitta den lampa vi efterlyst i rätt färg och det var bara att förhandla innan butiksbiträdet skulle hämta lampan. Jag skojade med David och sa att jag sätter 100RMB på att det är fel färg när hon kommer tillbaka ! Åhhhhh, så rätt man kan ha. Naturligtvis var det fel nyans när hon väl kom tillbaka till butiken. Nu skall de istället leverera lampan till vårt hus imorgon, så det skall bli mycket spännande.

4 kommentarer:

Jessica sa...

Jaha, ni sitter visst och skriver inlägg samtidigt nu verkar det ju som. Bilder från lampmarknaden dök ju upp just som jag skrivit färdigt förra kommentaren... :-)

Mattias sa...

Hej ! Den vid Ikea finns fortfarande kvar, men en av de butiker som har design lampor har bommat igen. Idag åkte vi längs 3:e ringen förbi CCTV byggnaden och vidare mot glasögon marknaden och Antik marknaden. Efter det ligger ett stort område med allt inom inredning. I ett stor hus som heter Gaolin International finns det massor med lampor.

ted lindberg sa...

Hej, patronlamporna vore något att föra över till Sverige!Undrar om tullen blir så glada, men jag trodde Kineserna var ett fredsälskande folk eller är det Surplus undrar LINDBERGS I L:A

Jessica sa...

Tackar! Jag kanske tar mig en titt nu över påsken, om jag får tid.

Site Meter