lördag, mars 27, 2010

Lördag igen ! Och nu har våren kommit !
Ja, då var det härliga Lördag igen ! Men, tyvärr blev man blåst på en god sovmorgon eftersom vi hade läkarbesök på Beijing United Family Hospital klockan 09:00 i Lido. Vi ville kolla Jasper's öra innan vi åker till Hainan för att se så att han inte fått någon infektion innan.
Här tar man verkligen vara på allt utrymme. Receptionen delas med väntrum och själva kontoret är primitivt med ett köksbord och barstol från Ikea. Under skrivbordet står ett element för att värma.
Efter läkarbesöket så tänkte vi inhandla bla Croocs på Lido market, men marknaden öppnade inte förrän klockan 10:00 så vi passade på att handla lite på Jenny Lou's. Här hittade jag en Vodka till ett mycket konkurrenskraftigt pris, 70cl för 17.90 RMB. -Vi tar en Låda !!
Efter att ha shoppat loss mer en planerat så började magen kurra rejält. Jasper och Julius hade redan bestämt att det lunchen skulle intas på Annie's så vi knallade dit med raska steg. Pizza till Julius och Jasper, Tortellini till Jennie och en tallrik med ött, sallad och Parmesan till mig.

Efter lunchen så åkte vi till Decathlon för att handla det sista till Hainan. Som vanligt så blev det lite mer än vi räknat med, men alla var nöjda med inköpen.

Inga kommentarer:

Site Meter