söndag, mars 28, 2010

Söndag i River Garden
Idag vaknade vi upp till ännu en klarblå himmel och solen värmde genom fönstren. Efter en lugn frukost och lite Matematik för Julius så lämnade vi barnen hemma för att ta oss en rask promenad i närområdet. Så här på morgonkvisten var det ganska kallt i skuggan och vinden, men i solen var det otroligt skönt. Barnen bara tvär vägrade att göra något idag så det var lika bra att ställa in sig på en dag i River Garden. Det blev städning och våfflor innan lunch och efter lunch blev det lite handlade för mig och solsken för Jennie.
Eftermiddagen ägnades åt fotmassage för Jennie och Lisen och jag själv förberedde kvällens grillning innan det var dax för en liten jogging tur. Idag blev det bara strax över 8km eftersom det är 2 timmar innebandy imorgon. Barnen lekte hela dagen ute med andra kompisar i området och skötte sig själva mer eller mindre helt och hållet.
Klockan 17:45 var det färdig lekt för dagen och Pappas grillade lax och majskolvar väntade på bordet. Dessutom blev det påskägg till dessert och barnen hälsar med stora kramar till Farmor & Farfar för detta.

Inga kommentarer:

Site Meter