tisdag, februari 09, 2010

Tillbaka till framtiden !
Efter en bra, dock något försenad pga AC strul, flygning hem (uppgradera till business) så landade vi 1h efter utsatt tid i Beijing Fredagen den 5:e Februari. En snabb kram i dörren sedan försvann frun iväg på en shoppingtur till stan medan jag och barnen lekte lite och förberedde sedan Fredags myset.
På Lördagen var det ett nytt ärende för Jennie och jag stannade hemma med barnen fram till klockan 13:30 då det var dax att åka med Julius till ett badkalas på Dynasti Garden. Jennie och Lisen passade på att planera lite medan Jasper och Hugo lekte hemma i huset.
Jag, David, Max och Julius åkte till kalaset där barnen fick leka i pool och lekrum samt proppa sig mätta med Pizza och Fotbolls tårta !
Söndagen utnyttjade vi till lite ärende, restaurang besök, promenader och dylikt. Otroligt hur fort en helg bara passerar. Här i Kina nalkas det Kinesisk Nyår då vi skall säga adjö till Tjurens år och välkomna Tigerns. I söndags börjades det att sälja fyrverkerier och redan på kvällen knallade det till höger och vänster. Det blir nog öronproppar inför natten på Lördag.

2 kommentarer:

helene sa...

Hej Jag undrar om du vet något om den roterande restaurangen i cctv tornet är det värt ett besök ,vet du hur priserna är i restaurangen

Unknown sa...

Hej ! Nej har tyvärr inte varit där, men gissar att det kostar en slant extra. Det är det nog värt en klar dag !

Site Meter