söndag, februari 14, 2010

En mycket ovanlig Lördag !
Idag är det Lördag den 13:e Februari 2010, men det är inte en helt vanlig Lördag åtminstone inte om man befinner sig i Asien. Idag firas det nämligen Chinese New Year och Spring Festival drar igång på allvar. De som varit i Beijing tidigare under detta spektakel säger att Beijing omvandlas till en Krigs Zon. Vi får väl helt enkelt vänta och se.
Hursomhelst, så tyckte vi att vi skulle hitta på något innan kvällens aktiviteter och därför bar det av till Ikea för att fördriva lite tid. Det var väldigt lugnt på vägarna och Ikea var relativt folktomt. Efter lite shopping och lunch, så bar det av hemåt och eftersom det var så fint väder tog vi cyklarna till Gahood's lekplats. Här fick barnen springa av sig en stund innan det var dax att åka hem och fixa till sig inför restaurang besök med familjen Hellberg, Lena och Barbro.
Efter restaurang besöket när vi skulle hitta en Taxi till Lena gick vi förbi vaktkuren på Leman Lake och hittade deras "Lilla" förråd av fyrverkerier som skulle användas till att fira in Tigern's år. Max hittade en hel låda med 30 meters smatterband som skall skrämma bort odjuret "Nien".

Inga kommentarer:

Site Meter