onsdag, februari 17, 2010

Hongkong Disneyland Day 2 !
Efter en god natts sömn var det dax att inta en stadig frukost från den stora frukost buffén. Det blev en del pannkakor och våfflor till barnen. Ägg och bacon till föräldrarna och en del annat smått och gott. Efteråt var det såklart dax att sätta på sig plagg efter plagg, men eftersom vi hade för lite kläder med oss (för denna låga temperatur) fick vi köpa varsin munkjacka i Disney shoppen ! Tror ni vi såg löjliga ut nu då !? Naturligtvis var det om möjligt ännu värre väder idag och det små regnade irriterande när vi lämnade hotellet. Jag och en Miljon kineser försökte köpa regnkappor i ett av stånden utanför själva entrén och när jag fått nog av trängande kineser tog jag försäljaren i kragen och gav honom pengar för två regnskydd, till de vuxna var de förstås slut.










Hursomhelst så gav vi oss in på området och stövlade iväg mot Adventure land för att gå upp i Tarzan's Tree House och färdas med "River Cruise" innan vi skulle titta på en av parkens omtalade shower " The Lion King Show". Just Adventure land passade såväl våra barn som Jennie och mig och efter detta gick vi nöjda bort till Tomorrow land för att hitta ett lunch ställe. Efter lunchen strålade vi samman med familjen Blomborg för en stående kopp kaffe innan vi begav oss till Adventure land för att göra Blomborgarna sällskap för en River Cruise. Vi strosade runt lite till och köade en hel del så tiden fullkomligt sprang iväg. Strax innan vi förfrusit inne på Disney upptäckte jag att vi förmodligen hittat en spännande åkattraktion på Tomorrow land, en bergochdal bana inomhus. Vi beslutade oss för att detta var sista åkturen (1h kötid) innan vi skulle åka tillbaka till hotellet för en middag där. Vilken tur att vi gjorde detta ! Det var det absolut bästa på hela Disneland. Det var en otroligt snabb färd i fullständigt mörker förutom stjärnornas ljus på himlavalvet. Fett Coolt som Jasper sa !!
Vi avslutade dagen med buffén på Hotellet. En lyckad dag trots det oväntat dåliga vädret

2 kommentarer:

Åsa i Oslo sa...

Hej hej!
Tråkigt med vädret i HK, men en häftig stad, eller hur??

Nu testar jag om det går att äntligen kommentera er blogg utan googlekonto! Och antagligen fungerar det eftersom du kan läsa detta!!
Yes! Då kan det bli fler av mig framöver!
Ha det bra!
Kram ÅSa

Unknown sa...

Wow ! Tack för hjälpen

Site Meter