fredag, februari 19, 2010

Hongkong Park - Här kommer vi !
Efter den något märkliga upplevelsen på toppen började vi traska vidare mot Hongkong Park. Enligt min fina guide bok så skulle det vara en fin park som oxå erbjöd fågelskådning på ett barnvänligt sätt i en regnskogs liknande miljö.


Först fanns det en liten gång med lite olika burfåglar, men den stora attraktionen väntade en bit upp i luften. Parken ligger i en slutning och därför traskade man upp i trappor och gick in i en gigantisk fågelbur (600 fåglar) och började att gå på trä broar som var i höjd med trä topparna . Ett otroligt bra sätt att faktiskt kunna få se fåglar på nära håll, men ändå inte instängda i en liten bur. Det här var helt i barnens smak.
Naturligtvis fortsatte vi att exploatera parken en smula mer efter själva fågelskådandet och vi hade även turen att få vara med om bröllops fotografering i parken. När vi sett hela parkens utbud begav vi oss iväg mot tunnelbanan för att via tunnel lämna Hongkong Island och åka tillbaka till Kowloon.

Från stationen tog vi oss gående bort till en ESPRIT outlet så att min kära hustru kunde få en hel timme av det hon älskar mest. Utanför stod jag och barnen och räknade Kineser.

Inga kommentarer:

Site Meter