fredag, februari 05, 2010

China - Sweden and back again !
Den 31:a Januari bar det av till Sverige för att hjälpa en stackars pappa ledig kollega att komma tillbaka till verkligheten. Oerhört skönt att äntligen kunna lämpa av lite arbete och få lite hjälp med allt som skall levereras. Hursomhelst så var man allt lite orolig eftersom man sett att det var snö på gång och att det snöat både Fredag och Lördag. Efter en 10 timmars flygning utan film och musik så fick man stå och vänta på vanligt bagage strul i Kastrup. Denna gången tog det 1h att få ut sitt bagage. Även om det snöat så hade vägverket gjort ett bra jobb och det gick bra, men något långsammare än vanligt att ta sig till Härslöv där Svär-Mor & -Far väntade med bredda mackor. Det blev en kort visit innan bingen ropade mitt namn !
Även om B-A satt igång värmen så var det bara måttliga 15 grader i huset när man kröp ner i de dubbla täckena. 04:00 ville inte knoppen sova mer så det var bara att stiga upp och förbereda sin färd till kontoret i Lund. Men svärmor hade stoppat in de nödvändigaste i kylen så det fick bli en frukost med kaffe innan.
Naturligtvis snöade det i Härslöv när jag begav mig och sikten kunde varit lite bättre.
Efter en som vanligt fullspäckad arbetsvecka med några korta enstaka besök hos syskon och föräldrar så var det dax att packa bilen, lämna huset och fullborda en ny arbetsdag i Lund innan det bar av mot flygplatsen. Det hade snöat i princip hela veckan så en del skottande fick jag oxå göra innan det bar av.

Inga kommentarer:

Site Meter