söndag, april 18, 2010

Våren kanske är här för att stanna !?
Idag är en härlig dag.Ätligen har vi fått vakna upp till en temperatur över 20 grader i Beijing. Det känns som en evighet sedan. Dock så är det lite väl disigt, men det skall väl ordna upp sig lite senare.
Frugan åkte iväg på ett jobbärende, tänk vilken tur att de får shoppa till skolan oxå ! Jag och barnen stannade hemma och sysselsatte oss med diverse ute aktiviteter. Julius provade sin nya skateboard och sedan blev det en del nya trix med vår Diablo. Efter lunch var det dax för helgens löp pass så det var bara till att säga Hej i förbi farten till Jennie. Efter 65minlöpning och 10 minuters dusch satte vi oss i bilen och styrde mot Lido Park.

Det var en massa liv och rörelse i parken, men inte undra på det när det bjuds på sådan temperatur. Barnen roade sig som vanligt med diverse attraktioner med deras föräldrar ägnade sig åt Kines skådning.


Det var en helt underbar dag i parken och den visade upp sig från sina allra bästa vårsida med blommande körsbärsträd och magnolia i olika färger. Naturligtvis blev det ett kort stopp på Lido Market och Tom's DVD innan vi återvände till River Garden och på nytt beställde hem lite god Indisk mat från Victor's Place. Nu är det packning och förberedelser inför Tokyo resa imorgon.

3 kommentarer:

ted lindberg sa...

Du har tur att Du skall till Japan och inte Sverige för här svävar askmolnen, fast nu börjar man tydligen tulla på reglerna!
Ha en bra tur
Kramaar till alla
Pappa Ted

Anonym sa...

Hälsa så gott till alla i familjen! Kram!

Anonym sa...

Anonym 4:29 fm = Iris

Site Meter