söndag, april 25, 2010

Söndag i River Garden !
Idag var det tänkt att vi alla skulle ge oss iväg till Sanlitun på förmiddagen för att sedan köra motorcross på eftermiddagen. Men det blev lite ändrade planer eftersom Jasper hade fått feber. Jag och Jennie gav oss iväg på promenad strax efter klockan 08:00 medan barnen kollade på TV. Vid mässområdet var det redan full rulle, då det pågår en stor bilmässa, och början till trafik kaos. Efter lite uppfräschning så begav sig Jennie till Yashow med Lisen och jag och grabbarna lekte lite ute innan vi åkte till Videoaffären för att byta en film.

Efter korvgrillning och ytterligare lite lek kom Jennie hem och jag och Julius gjorde oss i ordning för att köra lite cross. Alla var upptagna idag och Jasper dålig, så det blev bara vi två. Julius han körde så det rykte, men i ett gupp lossnade batterihållaren i svetsen vilket medförde att vi inte kunde köra mer. Mao var det bara att le crossen hem, stuva in den i bilen och köra iväg till "Tony Sidecar" för lite service. Väl framme hade det blåsit upp till sandstorm och efter en liten stund öppnade himlen sig och vräkte ner regn.

1 kommentar:

ted lindberg sa...

Ahhh, nu ser man att våren är på väg, tur att det inte var sadeln som lossnade!Ok kvalitén är kanske inte den bästa men priset var Lågt,
Ha det bra ALLA
Ted

Site Meter