lördag, april 17, 2010

Motorcross i två timmar ! Grabbarna var helt färdiga efter detta !
Idag så var det tjejshopping på Zoo market och då kunde killarna ägna sig åt något riktigt killigt. Vi bestämde oss för att köra cross och hörde med Anders, Rasmus och Philip om de ville följa med. Klockan 10:00 var alla samlade nere vid kanalen för att köra så att dammet yrde. Idag var det första gången Julius skulle köra sin Motorcross så det var till att hålla tummarna att inget gick snett i början. Det var ingen fara med honom, han for iväg meddetsamma. Grabbarna körde som bara den, men naturligtvis blev det både en del skador och en hel del fixande och trixande för att köra, snart kan jag nog bygga min egen knarr !?



Efter 2 timmar cross och lite välförtjänt lunch på McDonalds bar det av till Decathlon för inhandling av ny cykehjälm till Julius. Han hade dessutom bestämt sig att han skulle köpa skateboard för sina pengar han fått av Mormor. Efter Decathlon åkte vi till Wanjing Mall så att även Jasper fick köpa något för sina pengar. På vägen hem svängde vi inom Tony så att Jasper's knarr kunde lagas innan vi åkte hem och beställde mat från Hungry Horse.

1 kommentar:

ted lindberg sa...

Jaja det hör till med lite blodiga och oljiga häner, men Du har missat det viktigaste men mekar mellan varven och kör när man skall!!Ted

Site Meter