fredag, april 02, 2010

Jaha vad gör vi nu då ?
Efter en sen middag på hotellet så var det dax att få barnen i säng efter en ganska lugn men lång resdag. Efter lite sömn så gick vi spända av förväntan ner för att se vilken frukost som väntade. Det visade sig vara en gigantisk buffé innehållande allt från himmel till jord. Dessutom så var ju utsikten inte så pjåkig heller och efter att ätit lite av varje sprang barnen ner för att roa sig i en hängmatta. Mycket mysigt !
På vår enorma Resort finns det gott om plats till alla gäster. Man kan antingen välja den lugna poolen med segelduks tak, vattenparken med vatten rutschkanor och terass pooler med havsutsikt eller varför inte havsvatten poolen? Det är verkligen ofattbart vackert här på resorten och det är inte alls särskilt stimmigt eller stökigt, utom vid frukosten förstås !?
I poolområdet provade vi även på ett undervattensfoto med en av Sony Ericssons telefoner och resultatet ser ni nedan.
Naturligtvis äger resorten även marken ner till havet och här kan vi ligga hyffsat ostörda från andra gäster (inga utomstående tillåtna). Och både vädret och stranden är otroligt vackert, men solen är väldigt stark. Det har vi redan fått erfara bittert. Eva har redan sovit med Yoghurt och ikväll är det barnens tur.
Att detta kallas för Kinesiska Hawaii kan man faktiskt förstå. Det finns en del likheter i naturen, men den största likheten ligger nog i klädseln hos service personalen. Det vimlar av Hawaii skjortor och shorts överallt !

1 kommentar:

ted lindberg sa...

Hmmm, ser bra ut men är det inte golfgreener man ser i bakgrunden?? Då måste det rycka i putterarmen hos Eva, eller hur! Kanske ett kommande golfmål,
Idag har vi ett strilande innesittarväder! Och är hur avundsjuka som helst.
Må väl & kramar till alla.
Eva&Ted

Site Meter