söndag, december 12, 2010

Lucia Firande i Beijing På Tredje Advent
Idag är det Söndag igen och tredje advent 2010. Denna Söndag, den 12:e December, är det Lucia firande på Svenska Skolan så efter lite lek på förmiddagen och en snabb lunch bar det av i tomtedräkter till skolan för samling. Över 80 barn sjöng fint för 300 anhöriga och det var oerhört mysigt att se Stor Lucia, Mellan Lucia och Mini Lucior i det magnifika tåget. Dessutom kom den Svenska Ambassadören till skolan för att höra och se barnen sjunga. Imorgon skall barnen åka till Ericsson för att sjunga och på Tisdag bär det av till Elanders.

Det blev även en kort predikan av den fantastiska prästen Lennart från Hong Kong. Efter sång och återtåg till omklädningsrum hade SWEA anordnat Julbasar med fika för alla barn och anhöriga på skolgården.
Efter fika, lek och fiskedamm var barnen nöjda men längtade efter mera lek så Jasper åkte med Theo hem och Max följde med Julius hem. Kvällen avslutades med Oxfilé och en promenad i området. En perfekt avslutning på en underbar helg ! Hoppas att ni alla får en lika trevlig Lucia imorgon !

1 kommentar:

ted lindberg sa...

Jodå vi firade Lucia på lördag med Lejonet och GIF Idrotts konståkningssektion en mycket trevlig tillställning tänk blandningen med konståkningsprinsessor och ishockeykrigare! På söndagen var det så dags för simmarna att fira Lucia i läktarbadet mycket stämningsfullt med bassängen full av lucia, tärnor och stjärngossar i badkläder.
Ted

Site Meter