fredag, december 24, 2010

GOD JUL !
Glada Julafton, Julafton nu är du här. Tomten skall komma snart !
Japp idag är det då äntligen den 24:e December och som barnen så länge längtat till. Efter en stund framför TV:n märke barnen att Jultomten redan gjort ett besök i huset eftersom det låg ett par klappar under granen. Vilken lycka !?
Hmm vars ett lego, kan det bli bättre ? Detta sysselsatta barnen, och Pappa, i ett par timmar, men sedan tyckte vi det var dax att ta vara på det fina vädret och få bort lite spring i benen. Det blev ett par timmars pulkaåkning innan det var dax att gå till Mormor och Morfar.
Klockan 14:00 träffades vi hos Eva och Bengt och förutom oss själva var det Jennie's bror med familj, min syster med familj, Farmor & Farfar, Mari's mamma Rosa och brorsan Pär. Vi började hugga in på sillbordet och naturligtvis blev det skönsång och snaps. Efter sillbordet fick vi en paus med "Kalle och hans vänner" samt lite prat innan vi sen gick loss på resten av Julbordet. Dessutom fick vi lite sång från Julius och Jasper, samt "Nu tändas tusen juleljus" på teckenspråk av Jasper.
Nästan direkt efter denna uppvisning knackade det på dörren och barnen rusade upp från sina positioner och skyndade bort mot dörren för att se vem det kunde vara. Livs levande stod mannen i rött och som rest hela vägen från Nordpolen för att önska oss alla en riktigt god Jul. Och kan ni tänka er....? Det fanns även en hel säck med klappar till hela klanen.
Nöjda av besöket fick därför Tomten en bamse kram från alla och pappret började rivas sönder för att få en skymt av vad som fanns inunder. Därefter fortsatte kvällen i samma glada, goa ton som innan. Dock hann klockan inte bli mycket mer än 21:00 innan våra barn höll på att stupa hos mormor och morfar. Supernöjda sade de därför tack och god natt och traskade hemåt för att sova gott.

Inga kommentarer:

Site Meter