söndag, december 19, 2010

Dagen med stort D! Beijing Äventyret Går Mot Sitt Slut
Idag är det den 19:e December ett datum så under så lång tid känts så avlägset, men som nu infallit så fort. Detta innebär att idag avslutar vi ytterligare ett kapitel i familjen Lindbergs dagbok. Det har blivit dax att ta farväl av 28 månader i underbara Beijing och bege sig av till Sverige och pittoreska Härslöv igen.
Barnen lekte en stund på förmiddagen och jag passade på att säga adjö samt lämna lite dryckesvaror till vänner i River Garden. Strax innan lunch ringde det på dörren och där stod Texas och Max som ville ge varsin kram till Jasper och Julius. Efter att ha sagt hejdå till Yang och Ma bar det av till flygplatsen där vi passade på att ta ett Julfoto av barnen.
Jennie fruktade som vanligt inför den 10h långa flygresan hem, men klarade det fantastiskt bra denna gång. Vi är mycket stolta och glada över att hon lyckades må någorlunda okej hela vägen hem. Hon tom smakade på mitt vin och kunde tom känna en längtan efter Champagne.Naturligtvis tyckte jag att vi förtjänade detta otroligt väl och hann handla en flaska Skumpa innan våra 7 väskor (av 10 möjliga) anlände på baggage bandet.
Efter lite Taxi strul satt vi till sist i 2 taxi bilar på väg över Öresundsbron till Sverige med riktning mot Härslöv. Det var kall vinter kyla och en aning halt, men våra två chaufförer körde oss hem lugnt och försiktigt. I Härslöv möttes vi av ett varmt och julpyntat hem, men utöver detta fanns Mormor, Morfar, Moster, Morbror och kusinerna Ella & Lisa på plats för att ta emot oss med efterlängtade kramar. Det blev smörgårdstårta, champagne, prat, skratt och lek innan vi stupade i säng utmattade av både resa och spänningar.
Tack alla för detta mysiga välkomnande !

Inga kommentarer:

Site Meter