lördag, december 04, 2010

Kung Fu Show på Hong Theatre
Efter en dag hemma med dålig mage för Julius så var vi alla lite väntade inför Lördagen och vad vi skulle kunna göra. Vi hade nämligen beställt biljetter för att uppleva Kung Fu Show på Röda Teatern i närheten av "Temple Of Heaven". Men, det visade sig att Julius var bra och på förmiddagen gjorde vi bara lite små ärenden. Lite senare på eftermiddagen bar det av ner mot Temple Of Heaven och Hong Qiao. Ett par julklappar skulle fixas och sedan en middag på Brown Door med familjen Hellberg innan vi skulle hämta upp biljetter och sedan njuta av Showen.
Vi fick njuta av 1.5hrs underhållning av hög klass med spännande akrobatik och Kung Fu på hög klass till Kinesisk musik och spännande kulisser. Inte riktigt lika bra som Flying Acrobatics på ChaoYang Theatre, men trots det absolut värt sitt besök. Barnen var eld och lågor efter showen så den 40minuters långa bilfärden hem fick bara barnen möjligheten att slappna av innan det var sängdax !

2 kommentarer:

ted lindberg sa...

Hej, ja vi hoppas att Ni inte lider av någon magsjuka när färden ställs mot Sverige här upplever vi den största snömängden i mannaminne (dvs sen i fjor!) så håller det i sig är det att kasta sig över skidor och valla för en skidtur. Nu börjar jag tro att klockan är på G.
Hälsningar optimisten.

Ditte sa...

Roligt att ni också gillade Kung Fu showen!
Jag såg den för över ett år sedan och skulle kanske kunna se den igen..
Kanske i vår!
Ha det bra och packa lugnt!
Kramar och hälsningar till er alla.

Site Meter