fredag, december 17, 2010

Dan före doppare dagen !
Igår blev det mest packning hela dagen. Först var det till att packa ihop sina kontorsgrejor, ta en avslutnings lunch med de Kinesiska kollegerna och sedan säga hejdå till andra nära och kära på kontoret. När jag kom ut för att åka hem stod Jimmy med Skumpa och glas vid bilen. Tillsammans tittade vi en sista gång på Sony Ericsson byggnaden och skålade för en god tid i Beijing och en lyckad framtid. Vi skålade glatt i bilen och hann även med en sista shopping på Lido (En resväska) innan vi kom hem till River Garden. På kvällen blev det packning och rensning tills det blivit midnatt !
Idag har barnen lekt med sina bästa kompisar i River Garden, Oskar och Theo ! Känns lite lustigt att inte veta om de någonsin kommer att ses igen. Något ledsamt !
På kvällen åkte vi med familjen Hellberg till Annie's för en sista måltid i Beijing tillsammans. Även om det inte ser så muntert ut på bilden hade vi roligt ihop denna sista kväll.
Utanför Annie's studerade vi glatt katterna i en djuraffär som var väldigt nöjda i sina fina rum med riktiga sängar, möbler och gardiner. Efter Annie's styrde vi skutan mot Euro Plaza för att avsluta kvällen med en utsökt glass på Cold Stone.
Det fälldes dock en och annan tår vid kvällens slut, men vi hoppas att vi ses snart igen !

Inga kommentarer:

Site Meter