måndag, januari 04, 2010

Lindbergs & Iversens trotsar snökaoset och åker till Beijing Aquarium!
Idag hoppades vi att vi kunde ta oss till Beijing Aquarium trots all snön som fallit igår. Det var fortfarande fullt med snö på alla vägar runt River Garden, men vi bestämde att vi åkte ut en bit på de stora vägarna och om de var dåliga skulle vi vända.
Det var ganska bra väglag men blåsten ställde till det något och vi kröp fram i 55km/h på motorvägen mot Beijing Zoo's motsatta ingång. När vi kom ur bilen slog den iskalla vinden oss i huvudet och vi halvsprang till entrén för att ta oss in snabbt till det gigantiska akvariet.
Som vanligt var det värt sina pengar och vi strosade extra länge för att hinna med delfin showen som inte började förrän klockan 15:00 (klockan 11:00 gick vi in). Efter det långa besöket lämnade vi Iversens som ville besöka Panda huset och titta på en riktig Panda innan de lämnade Kina för denna gången. Naturligtvis var det värt all kyla i världen och Pandorna visade upp sitt bästa för de tappra besökarna som trotsat väder gudarna. Det har inte snöat så här mycket på 14 år!

Inga kommentarer:

Site Meter