lördag, januari 02, 2010

Beijing Duck !
På Nyårs dagen var det ganska avslaget hemma hos familjen Lindberg. Det blev en liten sovmorgon och lite lek innan vi strosade bort till McDonalds för att inta lunchen, familjen Iversen gick på badhuset och badade i 2 timmar och avslutade med Star Bucks. Eva och Ted tog en rejäl lur på soffan (10 min på den lilla visaren). Sedan var det jag som blev chaufför när alla utom Jennie, Julius och Jasper åkte mot Sony Ericsson för ett besök på en restaurang i närheten.
På menyn stod PEKING ANKA. Pappa hade ju missat detta förra gången de var i Peking så han ville verkligen prova denna gången. Först hade vi tänkt att vi skulle göra detta på någon av de välkända restaurangerna, men tiden sprang iväg och därför gjorde vi ett försök på en av mina lunch restauranger. Förrutom Ankan tog vi även in lite rätter som vi bedömt som "Safe". Detta är för övrigt en regel när vi äter på lunchen 2st "Safe" och 1st "Dare" !
Alla var fantastiskt nöjda med utfärden, speciellt chauffören !!! När vi kom hem blev det Fredags mys i soffan med lite stärkande för att värma tånaglarna.

1 kommentar:

ted lindberg sa...

Hej, ja så fick man äntligen äta Pekinganka(det är det bruna till vänster om ölflaskorna)Trancherad av kockar som kunde konsten. Gott men kanske något överreklamerat, tur att det beställdes in lite smårätter oxå.javisst skall chaufören (Mattias) ha en eloge.
Ted

Site Meter