onsdag, januari 06, 2010

Ett sorgligt avsked !
Igår var det Iversens sista hela dag i Beijing och staden visade sig från sin allra bästa sida. Klarblå himmel, värmande sol över ett vit-täckt Beijing. Idag uppfyllde vi Iversens önskningar med att klämma ut de allra sista shopping viljorna så att det inte var någon risk att de skulle åka hem med för lite vikt i resväskorna. Jag begav mig iväg med vårt sällskap klockan 09:30 med Pearl Market som första destination. Lite jackor, tröjor, glasögon, byte av klocka och helikopter senare gav vi oss iväg till Yashow. Klockan 14:30 kom vi åter ut i bilen redo att ta oss hem för att avsluta dagen med packning och en utsökt middag på favoriten Haru !

Idag var det således dax att säga adjö till den underbara Julklapp som knackade på vår dörr den 23:e December förra året. Barnen lekte hela förmiddagen medan Marie och Micke gjorde allt de kunde för att få ner sina Beijing fynd i sina väskor. Efter lunchen stuvades det sista om för att inte väskorna skulle väga för mycket och sedan var det dax för det oundvikliga avskedet.


Vi har tyckt att det varit otroligt roligt att vara värd till er i Beijing och är väldigt tacksamma för att ni med Mamma & Pappa(Farmor & Farfar) velat åka till Beijing och fira Jul & Nyår med oss. Vi hoppas att ni har haft det lika bra som oss och hoppas att denna resa inte glöms i första hand. TACK och trevlig resa önskar LindbergsBeijing


Inga kommentarer:

Site Meter