tisdag, februari 22, 2011

Första dagen på Sportlovet 2011 !
Japp då har sportlovet 2011 gått av stapeln och då frågar man sig själv förstås hur man skall aktivera sig och barnen hela veckan ? Det har vi faktiskt inte bestämt än, men vi tar en dag i taget och börjar med Måndagen. Vi hade fått ett sportlovs program i en lokaltidning och läste upp vilka aktiviteter man kunde göra. Båda barnen skrek glatt att minigolf ville de gärna göra så eftersom jag arbetade tog Jennie barnen till minigolf banan i Landskrona. De frågade om kusinerna Maja och Melker ville följa med vilket de gärna ville.

Efter minigolfen bar det av till Kina restaurangen "China Palace" för en buffé med Kinamat. Detta tyckte barnen var toppen. Efteråt bar det av hem till Iversen's för lite kaffe och en promenad med Moltas.
På kvällen var det som vanligt Hockeyträning, men eftersom det är just sportlov är det en del barn som är borta. Båda målvakterna lyste med sin frånvaro, men det var då Mattias alias Honken Lindberg klev in och visade var skåpet skall stå. Oj, oj, oj vad svettigt det var, men gud så roligt !!!! Hoppas det blir lika lite barn på Onsdag så jag får lov att stå igen.

Inga kommentarer:

Site Meter