söndag, februari 13, 2011

Äntligen helg !
Veckorna har hittills bara sprungit iväg med mycket jobb både utanför och i hemmet. Dessutom tar naturligtvis Hockeyn en massa tid, men roligt är det. Hemma har vi fortsatt att packa upp, sätta upp tavlor och stuva om så att allt skall få plats och att det dessutom skall se snyggt ut. Men nu är det helg och då är det dax för lite roliga saker oxå ! I en månda till är det Hockeyn som styr vår fritid och denna helgen är det matcher på Söndagen så då gällde det att utnyttja Lördagen till max. Men, vi började med att njuta av Fredagskvällen med god mat god dricka och gott sällskap. På Lördagen gick jag och barnen till Jaspers fotbollsträning och Jennie tog en lång promenad. Efter fotbollen var det min tur och jag och svärfar traskade ut i det strålande vädret. Efter lunch tog vi på kläderna igen och gick bort till skolan för att spela lite landhockey så att barnen fick springa av sig ordentligt inför nästa aktivitet.
Klockan 15:00 begav vi oss mot Helsingborg och filmstaden för att underhållas av Yogi Bear i 3D. Nu utnyttjade vi BIO KVÄLLEN som vi fått av nära och kära i Kina i hemflytts present. Naturligtvis blev det massor med popcorn till filmen och barnen tyckte det var toppen !!!
Efter filmen åkte vi hem till Mormor & Morfar för att inta lite klassisk "Svensk-Jugge" Pizza som var otroligt god. Detta har man verkligen saknat i Kina !!!! Efter Pizzan tittade vi på en kortfilm som Mormor och Morfar hittat när Julius var dryga 1 år gammal. OTROOOLIGT söt var han !!!!

På Söndagen var det två hockey matcher i två olika serier. Vi mötte först Lund Giants med halva laget och direkt efter mötte vi Jonstorp Grizzlys med resten av laget. Det blev en vinst och en förlust i dagens möte.
Efter matcherna blev det LAX a la Haru och sedan lite lek och avkoppling innan Söndagsfilmen med Wallander. Imorgon är det dax att knega på nytt. Hoppas ni haft en lika god helg som vi !

Inga kommentarer:

Site Meter