söndag, februari 20, 2011

En Iskall Helg med mycket värme ? !!!
Arbetsveckan avslutades som den skall med god mat och dryck. Lite senare blev det Fredagsmys med barnen och de fick se Harry Potter för första gången vilket de tyckte var väldigt spännande.
Efter en god natts sömn var det sedan dax att inleda helgens aktiviteter. Jennie gick med Jasper till fotbollen och jag och Julius körde ner till Rosengården i Malmö för ett möte med Malmö Redhawks.
Efter en alldeles lysande 1:a period ledde vi med 1-4 och killarna gjorde nästan allting rätt. I andra vet vi inte vad som hände, men det fina passningsspel och skridskoåkning vi visat upp i 1:a var som bortblåst. Till sist när det var knappt 3 minuter kvar stänkte Redhawks in kvitteringen och det stod 4-4 när slutsignalen ljöd i hallen.
För en del av grabbarna och ledarna blev det sedan ilfart till Åstorp för att möta Åstorp Grizzlys på deras hemma is. Jag samlade ihop resten av gänget innan vi styrde hemåt för att hämta Jennie och Jasper innan vi oxå gav oss av till Åstorp.
Det fina spel som vi haft i 1:a perioden i Malmö höll nu i sig i båda perioderna och det blev en förkrossande seger med 9-0. Mao en bra hockey helg trots allt ! Nu hade klockan blivit rätt så mycket så det blev ett snabbstopp på ICA för att införskaffa lite nötkött innan vi körde hem och tillagade Lördags menyn.


Idag hann vi inte mycket mer än att gå upp och fixa till oss innan det var dax att än en gång åka ner till Malmö och en Ishall. Idag skulle vi till Malmö Arena, men istället för Hockey skulle det bli en annorlunda skridskouppvisning i form av Disney On Ice !
Det var en spektakulär uppvisning med många Disney figurer och fantastisk skridskoåkning. Dock var Juius inte lika imponerad och vi konstaterade att detta är för lite yngre publik, men Jasper tyckte det var toppen. Efter en riktig vitamin injektion från McDonalds stannade vi till på Järavallen för en promenad i det fina (Kalla) vädret. Järavallen är ett naturskyddsområde/strövområde som ligger i anslutning till Barsebäck's golfbana nere vid kusten.
Det blev en 3km lång promenad och lite lek i träden innan vi var tvugna att åka hem och tina upp oss.
Jag avslutade Söndagen med 1 timmes innebandy på skolan innan det var kvällsmat och sedan kunde man konstatera att ytterligare en helg kommit till sitt slut.

1 kommentar:

AnnaB sa...

Härligt att ta en promenad i frisk luft! Njut- här i Bejjan har vi haft 5 dagar med 500...bläää
Kram Anna

Site Meter