lördag, maj 29, 2010

Lördags vardagen !
Imorse när man vaknade var det banne mig Lördag ! Som vanligt vaknade ungarna typ klockan 6:00 och strax över 07:00 fick man kasta undan täcket och masa sig upp för att göra frukost. Efter en utsökt Beijing frukost så lämnade vi barnen lekandes hemma medan jag och frun gav oss ut på promenad. Efter att ha halvsvettats i sommarhettan så packade vi en väska och begav oss till poolen för att svalka av oss någon timme innan det skulle bära av på kalas.

Det var sanslöst skönt att komma så tidigt till poolen och det dröjde en dryg halvtimme innan Linda kom med Rasmus, Philip och Agnes och Maria med Axel. Barnen började naturligtvis leka glatt och vi kunde värma oss i den sköna värmen. Efter sol, bad och lunch bar det av till WanJing och Star Trooper på kalas för Julius. Jag, Jennie och Jasper spenderade tiden på WanJing Mall och Lido Market medan Julius krigade för fullt på kalaset.
När vi kom hem dukade vi snabbt på baksidan och inväntade mat från Annies. Vi kunde både äta ute och sedan avnjuta lite Rosé vin i hammocken innan vi var tvungna att kalla in barnen.

Inga kommentarer:

Site Meter