lördag, maj 15, 2010

Håll igång !
Klockan 13:30 landade vi i River Garden igen och efter att ha packat ur bilen så var det dax för lite fika med grabbarna ute innan det var dax för en välförtjänt dusch.
Grabbarna de fortsatte sina lekar ute och efter min dusch så gav jag mig ut till dem, mest för att se till att hålla igång benen så mycket som möjligt. Barnen sprang runt lite överallt, men River Garden Spring Bazar lockade förstås lite speciellt.
När barnen hade fått leka av sig ordentligt så gjorde vi oss i ordning och tog cyklarna bort till Blue Frog för att möta upp Åsa och famijen Hellberg. För egen del blev det en gigantisk burgare med allt tillbehör och detta åkte glatt ner nu när aptiten äntligen börjat komma. Det var fantastiskt mysigt att kunna sitta ute och njuta av den underbara sommarvärmen och en Massive Mud Slide !

Efter detta så fixade vi lite förberedelser inför morgondagen och sedan bar det av i säng. Gud vad skönt det skall bli !

1 kommentar:

Åsa i Oslo sa...

Tack för ännu en trevlig kväll tilsammans med er!! Härligt att kunna sitta ute och njuta! Denna helgen har jag varit i Sverige och här har det varit sommartemperaturer, så här har det grillats och suttit ute även denna lördagen! Härligt!!
Ha det så gott, så får vi se om vi ses till sommaren!

Site Meter