lördag, maj 08, 2010

LÖRDAG 8:e MAJ klockan 06:45 - 00:00 !
Jaha, då var det äntligen Lördag igen. Klockan ringer som vanligt 06:45, men istället för att göra sig i ordning för jobb så är det löpar utrustningen som skall på. 07:00 står Jimmy utanför för att göra mig sällskap, åtminstone en bit ! 13Km senare så är det dax för duschen och lite välförtjänt frukost (tyvärr ingen höjdare eftersom magen fortfarande är i löpar mode). Strax efteråt åker Jennie iväg för ett shopping maraton med Fröken Åsa som är på besök från Norge. Fröken Lisen och Fröken Lena är oxå med och tillsammans skall de NJUTA hela dagen.


09:30 så börjar jag och killarna göra oss i ordning för ett par timmars motor cross. Det skall tankas, skruvas, packas och kläs innan det bär av. Idag skall Julius och Jasper köra med Rasmus och Filip och dessutom skall kompisen Gustav även komma och prova åka. Någon timme senare och några plast detaljer fattigare på cyklarna så är det dax att inta lite energi i form av Lunch.


Under tiden har tjejerna gjort sitt allra bästa för att hitta det perfekta plaget, väskan, skorna, halsbandet, ringarna, glasögonen mm innan de tar sitt förnuft till fånga och sätter sig på Brown Door för att inta sin lunch. Väl efter lite ny energi så är det dax att inta nästa hållplats, Zoo Marknaden !
Efter lite lunch och några minuters vilande så packar vi väskan för att masa oss till Poolen. Tyvärr har vädret blivit lite sämre, men den avsvalkande poolen känns betydligt skönare efter lite Sauna.

Medans tjejernas turné fortsätter med mera shopping, kaffe och sedan lite manikyr eller pedikyr eller nåt så fortsätter grabbarna sina aktiviteter hemma. Efter poolen så blir det lek med Oskar utomhus medan jag åker till hälso affären för att inhandla lite Sport dryck och Energi gel inför GWM (Great Wall Marathon) samt beställa lite nya skjortor hos skräddaren. Barnens kväll avslutas med Hawaii Pizza från Annie's, Dusch och sedan Lördags godis framför TV:n innan de knoppar in nöjda med dagen. Själv halvsover jag i soffan till Sherlock Holmes väntades på min kära hustru som avslutar sin dag med en lugn middag nere i Sanlitun och New Village.

Inga kommentarer:

Site Meter