söndag, maj 02, 2010

Lördag men Söndag !
Japp, idag är det Söndag men det känns som Lördag eftersom vi alla är lediga imorgon Måndag. Än en dag vaknade vi till strålande väder och temperaturer över 20 grader. Efter lite frukost, lek och läxor bar det ännu en gång av till skateboard banan för att köra lite sparkcykel eller andra aktiviteter.
Efter detta tog barnen en svalkande paus inomhus och spelade lite Wii medan jag tog en promenad runt kvarteren. Som vanligt var det trafik kaos vid bilmässan, men idag kändes det ganska ok eftersom 15:00 idag så är det finito för denna gången.
Efter promenaden blev det lite lunch bestående av pannkakor innan vi skulle ta tag i nästa aktivitet, TENNIS ! Det blev 1 timmes kämpande i den heta solen innan vi nöjda gav oss av hemåt för några liter vatten.
Under tiden var Jennie och Lisen på upptäcksfärd på tygmarknaden letandes nya moderna tyger till sina hemma designade kläder.
Det blev inte så lång vila för Julius och Jasper eftersom 10minuter efter vi kommit hem ringde Gustav på dörren och grabbarna gav sig ut med innebandy klubbor, plastpuck och inlines ! Jag fick ägna mig åt att hämta vatten till de törstiga grabbarna medan jag väntade på att personalen skulle komma och ställa om värmesystemet till A/C. När detta var gjort knallade vi till närmsta blomsterhandlarna, dvs längs vägen, för att pryda våran framsida med lite färger.

Inga kommentarer:

Site Meter