tisdag, november 10, 2009

SNÖ IGEN?
Ja då var det dax igen, med snö menar jag ! Undrar om det är riktigt eller konstgjort? Det ryktas ju en hel del och tydligen är Kina snabba med att framkalla regn eller snö vi denna tiden på året om tillfället ges eftersom det i vanliga fall blir så torrt.

Det var i varje fall ett mycket vackert landskap man vaknade till, men Jennie var inte lika glad. Det skulle nämligen bjudas på föräldrar frukost idag och Jennie's kollega Lisen är fortfarande sjuk. Därför var Jennie tvungen att ta sig till skolan klockan 07:00 och eftersom det inte gick att cykla så fick hon helt enkelt knalla dit.
På vägen hem från frukosten passade jag på att prova kameran på Satio och lyckades fånga en Taxi chaffis som bytade hjul i kylan, samt en närbild på snöskottning. Observera skyffeln !!

2 kommentarer:

ted lindberg sa...

Hej, efter en svårartad vrickning under golfrundan i måndags, blir jag skrämd över vad jag ser, får väl satsa på broddade skor med rymlig vidd, så att svulnader och giktknölar får plats. Tiden rinner på, 6 veckor kvar för utfärden/ Krama alla.
Pappa Ted

Unknown sa...

känns inte som sport är din grej du bara skadar dig.Bättre du sitter i soffan med barnbarnen och tittar på formelet.

Site Meter