söndag, november 08, 2009

Fars Dag Firande
Idag har vi firat dagen med att gå på foto utställning arrangerad av Svenska tjejer i Beijing där alla pengar går till "Change For Life". Change For Life är en välgörenhets organisation i Beijing startad av svenska kvinnor som bor i Beijing. Det blev två stycken tavlor till familjen Lindberg.
Efter utställningen åkte vi med David och pojkarna Max & Hugo till Eudora i Lido. Tyvärr fick Mamma Lisen tacka nej eftersom hon låg hemma och var mag dålig, men vi skulle minsann fira Fars-Dag med en gigantisk buffé !


1 Huvudrätt + Salladsbuffé + Pankakor, Vofflor, Mini Burgare, Pizza, Omelett, Korv, Bacon osv + En stor efterrätts buffé med kaffe för oslagbara 78 RMB !!!! Gissa om det åts !
Efter den goda lunchen strosade vi bort mot Lido Market för att klippa barnen. David visade oss denna salong "Free Style" där vi skulle klippa barnen. Max & Hugo tog en hårtvätt med massage emedan våra barn blev putsade av en Kines. Han kunde inte ett dugg Engelska men, vi visade så gott det gick och jag visade även vilka saxar han sulle använda !? :)

Inga kommentarer:

Site Meter