lördag, november 21, 2009

Lördags ärenden !
Japp, då var det Lördag igen och som vanligt har familjen Lindberg massor med göromål hela helgen. Först så fick vi vara lite nyttiga och göra lite allvarsamma uppgifter. Detta bestod i att åka och handla för mig och Matte läxa för Jennie & Julius. När vi sedan var klara så bar det av mot Scitech Outlet för att handla kläder. Därefter gjorde vi ett nytt försök att äta lunch på New Veranda, men som förra gången var det kalas som fyllde restaurangen. Därför gick vi till Annie's och åt lite god pasta, även om det tog alldeles för lång tid att få in maten idag.
Under lunchen fick Jennie besked att de vi skulle äta hos på kvällen hade blivit krassliga, men vi körde ändå inom Beidong Flower Market på vägen hem för att inhandla den stående Lördags buketten.

Men alla tycker ändå att det är ganska roligt på Beidong. Här finns allt möjligt krimskrams (tavlor, vaser, mattor, möbler, stenar, statyer) förutom det stora utbudet av blommor och akvarier. Nu hade ju dessutom julsakerna börjat droppa in samt alla olika sorters plast granar !

När vi var färdiga på Beidong åkte vi hem för att släppa in reparatörer (Ja, nu är diskmaskinen trasig) och lämna barnen innan vi själva åkte till Tyska Slaktaren. Veckan's dos av köttfärs inhandlades och Julskinkan beställdes !!!!

Inga kommentarer:

Site Meter