lördag, november 28, 2009

Firma Fest På Svenska Skolan !
Idag hade Jennie bjudit hem alla lärare på Svenska Skolan. Alla utom Mona (som var på semester) kunde komma så det var till att förberedda mat och duka för 15 vuxna och 3 barn. Jennie hade stått i veckan och förberett mat till typ 100pers !!!! Och hade även satt Ayi i arbete. Även hon påpekade att maten nog skulle räcka både gott och väl för en 4-5 omtagningar. Hursomhelst så stövlade alltså de första in klockan 16:00 och erbjöds en välblandad fördrink och när sedan de sista ramlade in satte vi oss vi bordet för att få smaka på Jennie's väl lagda och goda mat .

Det såg ut som om alla åt och drack med god aptit och en del av gästerna blev även lite trött av all mat och tyckte att några minuter på sovan såg inbjudande ut !? Härligt Lena !! Barnen hade sin egen avdelning och efter maten så var det godis och film på övervåningen.
Vi i familjen Lindberg tyckte att det blev en trevlig inställning och hoppas att alla gästerna blev mätta och belåtna och hade det lika trevligt som vi.

1 kommentar:

Unknown sa...

jag tackar ödmjukt för både god mat och härlig underhållning. Hoppas på fler trevliga tillställningar ihop.. kram från Tessan

Site Meter