lördag, april 30, 2011

Jasper Gör Debut !
Japp idag var det då dax för Jasper att få sin debut som fotbollspelare avklarad och det fick bli debut i dubbel bemärkelse! Klockan 09:00 åkte vi i samlad trupp från Härslövs klubbhus för att ta oss till säsongens första sammandrag som skulle äga rum i Kågeröd. För Knatteserien så spelar man femmanna lag med matcher om 2x10min i så kallade sammandrag. Dvs man spelar 3-4 matcher samma dag vi ett antal tillfällen under en säsong. Idag var tanken att Härslövs IK skulle möta BK Landora (från L-A), Kågeröds BoIF, Häljarps IF och Landskrona BoIS dock var BoIS strukna så att det blev bara 3 matcher.

Jag nämnde ju att Jasper gjorde dubbel debut idag och med det menade både som utespelare och målvakt. Jasper valde nämligen att stå första matchen, vilket han aldrig gjort tidigare, men skötte detta alldeles utmärkt med ett flertal prakt räddningar.
Andra matchen spelade han som anfallare och var väldigt nära att få göra ett efterlängtat mål, men det ville sig inte riktigt. Men, gud vad roligt både barn och vuxna hade denna otroligt vackra Lördag förmiddag på Kågeröds Idrottsplats.
Tredje matchen var Jasper tillbaka i målet och gjorde en ny strålande insats, men det välspelande och hårdskjutande Häljarp blev alldeles för svåra denna gång ! Idag åkte vi hem med en vinst, en knapp förlust, en förlust, massor med fika, skratt och solsken i bagaget och ser naturligtvis fram emot nästa sammandrag nästa helg.

Inga kommentarer:

Site Meter