lördag, april 09, 2011

Föräldrar Match & Lagets Avslutningsfest !
Efter en vanlig Lördagsträning för Jasper fick vi skynda oss hem och äta innan det var dax för det vi längtat efter så länge. Idag var det nämligen dax för Team 01 att möta sina föräldrar i en riktig prestige match. Som vanligt var barnen taggade till tårna och vi föräldrar fick en mycket svettig första period och när det stod 8-3 till barnen såg det riktigt mörkt ut. Dock lyckades föräldrarna lyfta sig och lyckades ge barnen en rejäl kamp och ledde dessutom med 13-11 när det bara var 10 minuter kvar av den 3:e perioden. Då satte barnen in en högre växel och vann med 17mål mot 14.
För en 36-åring som aldrig spelat ishockey eller ens haft en full utrustning på sig var detta en dröm som gick i uppfyllelse. Detta var fantastiskt roligt, men oooooootroligt jobbigt. Sådan mjölksyra har jag inte haft på minst 15 år !
På kvällen samlades vi i Drottningens kvarterslokal för att träffas lite utanför ishockeyn. Helen och Åsa hade ställt upp och fixat och donat för att göra det så trevligt som möjligt. Barnen varvade lek utomhus, med inlines hockey och innebandy emedan föräldrar samtalade så som det anför en socialt utvecklad art i umgänge med likasinnade. Det var förbaskat trevligt !!!
Tack alla för bra sammanslutning och trevlig kväll !!!

1 kommentar:

Ditte sa...

Låter som ett bra träningspass! Kul att barnen vann!
Hoppas att ni i övrigt också har det bra hemma i Skåne.
Här i Stockholm njuter vi av vår och värme. Ni också, kanske?
Många ramar och hälsningar till hela familjen.
Extra hälsning till Julius!

Site Meter