lördag, augusti 28, 2010

Cross-Lördag på Teknik banan !
Idag var det ännu en varm och strålande Lördag, men innan det var dax att svalka sig vid poolen skulle det svettas lite på Teknik banan 20min bilkörning från River Garden. Efter en hel del förberedelser, det var ju ändå några månader sedan vi körde sist, så blev det hämt-mat till lunch innan Jag, Jasper och Julius gav oss iväg tillsammans med Anders och Gustav Kjellson.
Först var det lite ovant och försiktigt, men efter att Anders jogga runt en lämplig slinga så gick det snabbare och snabbare. Jasper som kvällen innan sagt att han inte ville köra tyckte det var roligast av alla och körde som en blivande cross-stjärna ! Även Julius släppte på tyglarna och snart hoppade han på en del av de mindre hoppen.

Det var lite drygt 35 grader, så inte undra på att det var svettigt i långärmat, långbyxor, hjälm, skydd och vinterstövlar. Det gick snabbt 2 liter vatten i värmen. När vi körde hem svängde vi inom Gelare för lite fin Sorbet innan vi dumpade cyklar hos Tony Sidecar så att crossarna är välservade till nästa helg. Snabbt dumpade vi våra grejor, sade hej till en sjuk Mamma innan vi krängde på badbyxor och jäktade bort till en avsvalkande pool !!!

2 kommentarer:

Ditte sa...

Härligt att killarna får köra cross och träna kroppen och knoppen.
Skönt med en svalkande pool i närheten.
Här i Stockholm är det svalt nu, omkring 17 grader....
Hälsningar till hela familjen

ted lindberg sa...

Hej, det ser mysigt ut så en gammal trialåkare ser fram emot en blivande motorkrossåkare som vet hur backarna skall klippas
Pappa Ted

Site Meter