söndag, augusti 22, 2010

Söndag och strålande väder !
Idag fick vi då äntligen den efterlängtade sovmorgonen som vi så länge velat ha. Efter en lugn morgon så var det dax för Mr Lindberg att ta på sig Chaufför hatten för första gången i Beijing efter Sverige semestern och transportera familjen till Decathlon. Det var Jennie som skulle köpa på sig lite sport kläder, men även jag passade på att köpa på mig en ny löptröja. Julius Och Jasper tyckte vi skulle köpa tält !!?
När vi kom ut från Decathlon kunde vi knappt tro våra ögon ! Hela himlen var blå och solen gassade på utan dess like. Efter en snabb grillning med lunch i trädgården så packade vi strandväskan och gav oss iväg till poolen för lite avsvalkande bad.
Dagen avslutades med grillad lax från Wet Market samt lite innebandy ute på gatan. En helt OK Söndag.

4 kommentarer:

ted lindberg sa...

Ok såg trevligt ut, här hemma är det varm men inte badvänligt. Stor aktivitet i Landskrona idag! Trädgårdsmässa, Landskrona marathon, Vallåkraträffen och valupptakt med Mona Sahlin inbussade fanbärare prydde torget!.
Pappa Ted

Ditte sa...

Kan nog nu sakna både pool och värme.
Men jag njuter av pensionärslivet så gott jag kan.
Men visst saknar jag Beijing, absolut.
Kommer i oktober i en månad.
Kramar till er alla

Orsakullan sa...

Försökte lämna en kommentar innan men det ville sig inte riktigt så jag gör ett nytt försök! Halkade in på sin blogg av en slump! Var i Beijing i början av augusti för att kika på skola och boende inför ev. flytt dit. Nu blir det ingen flytt i höst men kanske efter jul, beroende på makens arbete på ABB, i så fall kommer vi nog bo i River Garden. Är det där ni bor? Ser ut så på poolbilderna :) Kul iallafall att läsa en blogg därifrån nu när man varit där själv!

Unknown sa...

Visst stämmer det att vi bor i River Garden. Här bor de flesta Svenskarna eftersom det är nära till skolan och ett bra område med fina faciliteter.

Har ni några frågor kan ni höra av er till lindbergsbeijing@gmail.com så skall vi försöka besvara dessa om vi kan. / Mattias

Site Meter