onsdag, oktober 28, 2009

Tokyo
I Tisdags bar det av mot Tokyo efter en hektisk halvdag på kontoret i Taipei. Taxin hämtade oss utanför kontoret klockan 14:30 för att ta oss till Taoyuan Taiwan International Airport eller kanske bättre känd som Chiang-Kai shek International Airport i Taipei.




Ca 6 timmar senare landade vi på Narita International Airport i Tokyo. Klockan 23:00 lokal tid (GMT+8) kunde vi checka in på hotellet. Efter en något senare middag bar det av till sängen för några timmars sömn innan en ny hektisk dag på kontoret nära Shinagawa Station.



Efter några möten började det gå ut meddelande i högtalarna (naturligtvis endast på Japanska) om att det var dax för den årliga jordbävnings övningen. Efter ytterligare några kryptiska meddelanden kröp alla ner på golvet under skrivborden och det var bara att lydigt följa de andra. Sedan var det dax att inta sina roller som evakuerings assistenter och övriga ansvariga för att tömma byggnaden. Scott tyckte att han passade i assistent hjälmen, men själv tycker jag det är som en Deja Vu av Nile City och tänker bara på Mastodont Film's Mats och kan höra ledmotivet i bakgrunden "Love Lift Us Up Where We Belong".

Inga kommentarer:

Site Meter