lördag, oktober 24, 2009

Äntligen Fredag !
Japp, då var det Fredag och slut på en ny härlig vecka. Sedan tre veckor tillbaka har Julius tränat Ishockey på Torsdagar, men from idag så skall ha träna på Fredagar oxå.

Efter lite strul med det administrativa på Sports Beijing som är en organisationen i Beijing som tillhandahåller olika sportsaktiviteter till framförallt utlänningar i Beijing har det nu blivit klart att Julius tränar med House League på Torsdagar och Imperial Guards på Fredagar.

Julius var mycket glad att få återse och träna med sina gamla Hockey kompisar i Imperial Guards trots att han tyckt det varit väldigt roligt att bli tränad av en Kinesisk tränare på Torsdagar. På Fredagarna är det en Kanadensisk duo, Mark & Tom, som står för träningen och dessa är väldigt bra. Dock är det lite skillnad på inriktning mellan de Svenska träningarna och de de har med de Kanadensiska. Idag tränade de att sparka puck till medspelare i hörnen om man tappat sin klubba eller den är låst av motståndare !!?

2 kommentarer:

ted lindberg sa...

Hej, jo det är det som är skillnaden mellan svenskar och kanadicker, dom senare spelar inte fotboll så de får träna sparkar det behöver aldrig en svensk.
Idag har vi toppenväder,regnet står som spö i backen och nu väntar fylleriövning för visum.
Ted&Eva

Mattias sa...

Ja, men det är bra ! Det gäller att förbereda för NHL så tidigt som möjligt ! I Fredags var han lite upprörd över att det tacklades en del på träningen, men jag sa åt honom att ge igen ! Nu får lejonen passa sig när han är tillbaka i Landskrona ishall :)

Site Meter