lördag, oktober 24, 2009

Lido Side Park
Idag var det barnen som fick bestämma var utflykten skulle gå, och naturligtvis valde de Lido Side Park som är en av deras favoriter.
Till Lido Side Park kommer man för att röra på sig. De spelas fotboll, typ korpen, och det finns utegym och pingis bord. Vissa fiskar i dammen och andra tar sin dagliga promenad i parken. Här kommer både stora och små för att leka av sig.
Idag hade vi tagit med Inlines och Sneakboard för att åka lite i Parkens utomhus rink. Julius börjar verkligen bli bra på Sneakboarden och Jasper tar sig fram på sina Inlines.


Men främst av allt lockar klart åkattraktionerna ! De är inte många och ser inte ut att vara något för världen heller, men barnen tycker det är hysteriskt roligt. En vagn kostar mellan 8-10RMB så man blir inte ruinerad heller. Idag köpte vi en vatten och en öl i parken vilket kostade oss 7RMB.

2 kommentarer:

ted lindberg sa...

Var är alla kineser? det ser ödsligt ut på bilderna med 14 miljoner som back up tror man på stor trängsel, men kineserna åker kanske ut på landet!! nu skiljer det 7 timmar så man måste vara på hugget när man skall ringa
Eva&Ted

Mattias sa...

Vi väljer platserna med omsorg !! Sedan gäller det att vara snabb med kameran för att lyckas minimera antalet Kineser på motivet ! INTE LÄTT !!

Site Meter