onsdag, september 30, 2009

Idag var det dax för resenärernas absoluta höjdpunkt, nämligen MUREN ! Men, en trevlig överraskning Mr Turist Diarré hade dykt upp (Så går det när man beställer själv) så det var något matta besökare vi fick med oss. 
Väl framme var dimman fortfarande kvar, men vi trodde att detta skulle släppa så fort vi tagit linbanan upp. Men, precis när jag skall ta en bild på Mari & Fredrik's hytt försvinner de bort i ett starkt sken.

Och vips så var de uppe på toppen. Tyvärr blev det precis tvärtom som vi trott. Dimman var än värre på toppen och sikten var inte bättre än 70m.

Efter att ha dokumenterat det välmående paret på Muren, parkerade vi Mari tillsammans med en butelj varm blåbärsoppa. Sedan fortsatte vi vandringen och intog även en god lunch (Till alla förbipasserandes stora glädje) innan vi vände om för att hämta upp Mari och fortsätta vandringen neråt mot rodel banan.

SOm tur var lättade dimman något så att det faktiskt gick att se hur Muren ringlar sig längs bergryggen så långt ögat kan se.


Det var fantastiskt roligt att att åka rodel ner, men efter det väntade de smått energiska säljarna. Ja, ja ungarna fick prutat till sig 4 hattar för 15RMB !!

Inga kommentarer:

Site Meter