söndag, augusti 30, 2009



Lördag och barnens leksaks-lördag. DÅ bär det av mot Wanjing Mall eller Hualian som det heter. Eftersom Jennie och Lisen bokat en heldags shopping på Zoo Market, Lido Market och Silk Market följde även Lisens man David och barnen Max och Hugo med till Hualian. Här shoppades det leksaker som bara den. Vi ville även bråka lite med mommorna och tog ett foto på den stora ESPRIT rean innan vi intog en smaskig lunch på Babela's Kitchen.
Efteråt åkte vi hem till David och Lisen på Leman Lake och lekte. På kvällen beställde vi Indisk mat från Victor's Place och coolade ner med ett bar Yanjing Beer.

2 kommentarer:

helene sa...

Hej
jag ska åka till peking om en vecka och undrar vart den Esprit butiken ligger?Jag undrar också om Zoo marknaden har samma utbud som Silkmarket?
Min son som också ska följa med är intresserad av att köpa ishockyklubbor och handskar Vet du någon butik
Tack på förhand

Unknown sa...

Hej ! Esprit outleten ligger ut mot shunyi ! Man tar Jingmi highway (101 eller Jingsuan Lu) norrut det ligger mellan 5:e och 6:e ringvägen. Sedan är det skyltat från vägen. Det heter Scitech Outlet och ligger nära Beijing Riviera. Zoo market har inte samma utbud som silk. De har inga barnkläder på zoo marknaden eller andra prylar. Vi har inte hittat någon butik som säljer bra hockeyutrustning.

Site Meter