lördag, januari 24, 2009

Under veckan som har gått så har ju jag mest haft jobb att tänka på med heldagar med nya avdelningen från Tis - Tor. Bland annat på Luftkastället vid brofästet med en läcker utsikt.

Jennie åkte med barnen och farmor till Toy'sRus, till Centersyd med mormor, träffade gamla arbetskamrater både hemma och med middag hos en kollega på Torsdag kväll. Vi passade på att åka in till Ishallen och träffa alla hockey kompisarna. Sedan blev det två besök på skolan för att träffa alla Svenska skolkamraterna och även en hel del aktiviteter utomhus. Till och med pulka åkning. Detta särskilt fräckt eftersom vi precis gjorde detta och åker till Gran Canaria imorgon för att sola och bada !!!

På tal om detta så har vi inte kunnat blogga allt i realtid eftersom Jennie's bror och hans fru inte har en aning om att vi är i Sverige och skall åka med dem till Gran Canaria imorgon. Gissa om det varit svårt att hålla det hemligt, och gissa om vi är sugna på att se deras ansiktsuttryck imorgon !! Klockan 03:15 skall vi gå upp och köra ner till Sturup för att åka klockan 06:30 !!! Tjohoo !




























































Inga kommentarer:

Site Meter